top of page
Deniz_study coaching study choice career coach.jpg

Professionele begeleiding voor studenten

Ontdek jouw levensmissie om de juiste studiekeuze te maken voor een leven lang werkplezier.

ONZE PROGRAMMA'S

Weet je niet zeker welke studie je moet kiezen? Twijfel je of je de juiste studiekeuze maakt? Vind jij het lastig om een ​​studie te vinden die bij je past? NEQXT is hier om je te helpen.

Samen jouw talenten ontdekken

Het maken van een studiekeuze kan een grote beslissing zijn en er zijn verschillende factoren waarmee je rekening moet houden voordat je een beslissing neemt. NEQXT is hier om jonge ambitieuze mensen te begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het kiezen van een studiegebied dat hen zal helpen hun doelen te bereiken en hen op weg te helpen naar een succesvolle carrière.

 

Na een gratis intakegesprek van 30 minuten gaan we samen op zoek naar het coaching programma dat het beste bij jouw behoeften past.

Ik heb een talentenreading gedaan bij Deniz omdat ik meer inzicht wilde in mijn talenten en kwaliteiten. Het was heel interessant en het deed me beseffen wat mijn levensdoel is. Ik heb nu meer regie en dat zal mij zeker helpen bij het maken van een studiekeuze.

Robin Davis - HBO student

na het PROGRAMMa

Na het programma heb je duidelijkheid en richting gekregen over je toekomst, wat ervoor zorgt om weloverwogen beslissingen te nemen. Je zult ook betere academische prestaties ervaren omdat je eerder een studie kiest die aansluit bij je interesses en sterke punten. ​ Na het volgen van een programma van NEQXT ben je op weg naar een succesvolle carrière die aansluit bij jouw levensmissie, talenten en persoonlijke doelen. ​

 

Praktische informatie

Duur: 2-4 weken

Online of face-to-face

1 op 1 (privé)

 • Wat is precies een uniek Human Design Guidebook?
  Het is een persoonlijk gidsboek dat uw Human Design-diagram ontcijfert om uw unieke krachten, talenten en carrièreneigingen te onthullen.
 • Hoe draagt Human Design bij aan het begrijpen van mijn carrièretalenten?
  Human Design biedt inzichten in uw energetische blauwdruk, waardoor u uw inherente krachten, besluitvormingsstrategieën en potentiële carrièrepaden kunt identificeren.
 • Hoe kan deze gids me helpen bij mijn carrièrekeuzes?
  Het biedt een gedetailleerde uitsplitsing van uw talenten, favoriete werkomgevingen en carrièrepaden die resoneren met uw energietype, en begeleidt u naar vervullende carrièrekeuzes.
 • Is het guidebook geschikt voor iemand die nieuw is bij Human Design?
  Absoluut! Het guidebook is ontworpen om toegankelijk te zijn, waardoor het zowel voor beginners als voor mensen die vertrouwd zijn met Human Design waardevol is.
 • Wat kan ik verwachten in mijn guidebook?
  Het biedt inzichten in uw energetische centra, besluitvormingsproces, profielkenmerken en carrièresuggesties op basis van uw unieke Human Design-configuratie.
 • Hoe accuraat zijn de carrièresuggesties op basis van Human Design?
  Human Design biedt waardevolle inzichten die vaak diep resoneren, wat een waardevol uitgangspunt biedt voor het verkennen van geschikte carrièrepaden en talenten.
 • Kan ik mijn guidebook gebruiken voor zelfverbetering die verder gaat dan carrièrekeuzes?
  Absoluut! Het duikt ook in uw persoonlijke eigenschappen, relaties en mogelijke groeigebieden, wat bijdraagt ​​aan uw algehele zelfbewustzijn.
 • Krijg ik begeleiding over hoe deze informatie in mijn carrièrebeslissingen te integreren?
  Ja, het Guidebook bevat praktische tips over hoe u uw sterke punten kunt benutten en deze effectief kunt afstemmen op uw carrièredoelen.
 • Hoe werkt bestellen?
  Nadat u een aanvraag heeft gedaan en de betaling is voldaan, wordt jouw guidebook digitaal per e-mail verstuurd binnen 2 weken.
 • Is een guidebook aanpasbaar of afgestemd op mijn specifieke behoeften?
  Hoewel het algemene inzichten biedt, bieden we ook vervolgconsulten om specifieke vragen of zorgen die u kunt hebben over uw carrièrekeuzes en persoonlijke ontwikkeling te beantwoorden.
bottom of page