top of page

Human Design
GUIDEBOOK

Verbeter jouw leven, carrière en relaties met deze unieke, allesomvattende guidebook.

talent-reading-for-students-and-young-professionals-and guidance-for-study-choice.jpg

Persoonlijke Human Design guidebook

Stel je voor: jouw eigen boek, gewijd aan jouw unieke energie. Emoties,
besluitvormingsprocessen - alles op maat gemaakt. En het is hier! In jouw persoonlijke
Human Design guidebook ontdek je de diepere lagen van jezelf. Dit boek brengt je dichter bijbegrip van wie je bent, wat bij je past en wat niet. Of je nu nieuw bent in de wereld van Human Design of er al jaren mee bezig bent: deze guide biedt alle benodigde informatie op één plek! Een onmisbare leidraad die jouw leven transformeert. Deze guidebook is jouw sleutel tot het begrijpen van jouw talenten, perfecte carrière en het verbeteren van relaties.

 

Als je meer begeleiding wilt en je verder wilt verdiepen in jouw persoonlijke talenten kan je een reading boeken of meedoen aan mijn 1:1 coachingsprogramma. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk

Ontdek talenten

Jouw levenspad

Jouw potentie

Jouw persoonlijke

Human Design Guidebook

Binnen 2 weken krijg je jouw unieke, 60 tot 90 pagina's tellende Guidebook. De omvang is aangepast aan jouw design. Je leest alles over:


Jouw Energietype: Hoe werkt jouw energie?
Jouw Strategie: Meer kansen, flow en mogelijkheden creëren?
Jouw Niet-zelf thema: De energie wanneer je van je pad afwijkt.
Jouw Signature feeling: Het gevoel van het juiste pad bewandelen.
Jouw Autoriteit: Hoe maak jij keuzes?
Jouw Definitie: Hoe verwerk je informatie?

Jouw Profiel: Jouw levensrol en doel.

Alle energiecentra: Crown, Ajna, Keel, G, Hart, Solar Plexus, Miltcentrum, Sacraal centrum, Wortel - elk met zijn eigen inspiratie, expressie en waarheid.
Kanalen en Gates: Ontdek jouw unieke talenten en gaven. Plus bonussen zoals affirmaties en tips voor dagelijkse ondersteuning en interessante feiten.

Jouw investering is maar € 128,-

talent-reading-for-students-and-young-professionals.jpg

Ontdek de magische kracht van jouw talenten

Human Design is een opmerkelijk systeem dat astrologie, de I Tjing, Kabbalah en andere elementen combineert het chakrasysteem. Het biedt een unieke lichaamsgrafiek, waarin uw energetische make-up in kaart wordt gebracht en kenmerken die de blauwdruk van uw unieke energieconfiguratie onthullen. Human Design, geworteld in een mix van eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap, biedt diepgaande inzichten inzichten in uw individualiteit, die licht werpen op uw persoonlijkheid, besluitvormingspatronen, en aangeboren krachten. communicatiestijl, sterke punten en groeigebieden. Door jouw Human Design te ontdekken, beschik je over een schat aan kennis je om jezelf op een dieper niveau te begrijpen dan ooit tevoren. Omarm de voordelen van dit inzichtelijke systeem, omdat het u helpt beslissingen te nemen die aansluiten bij uw wensen je authentieke zelf, navigeer relaties met meer harmonie en ontgrendel je volledige potentieel. Ontdek de transformerende voordelen van Human Design.

Blueprint human design.png

Ontdek meer over

Jouw carrièrepad: Leer hoe je jouw talenten kunt benutten en ontdek de ideale
carrièrepaden die bij jouw energie passen.
Relationeel inzicht: Begrijp hoe je beter kunt functioneren in relaties door te leren
over jezelf en anderen.
Zelfontdekking: Ontdek verborgen talenten en innerlijke kracht die je kunnen helpen bij elke stap van jouw reis.

Zo blij dat ik mijn Human Design Guidebook heb besteld bij NEQXT. Het heeft me veel inzichten gegeven om te starten met mijn coachingspraktijk.

A. de Vries

AANVRAGEN

JOUW HUMAN DESIGN GUIDEBOOK

Om jouw Human Design Guidebook te kunnen samenstellen heb ik jouw geboortegegevens nodig. Stuur je naam, geboortedatum en geboortetijd en geboorteplaats. Wil je deze meesturen?

Heb je vragen? Stuur mij een e-mail op Denize@neqxt.nl

 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook

We hebben jouw bericht ontvangen. Dankjewel!

 • Wat is precies een uniek Human Design Guidebook?
  Het is een persoonlijk gidsboek dat uw Human Design-diagram ontcijfert om uw unieke krachten, talenten en carrièreneigingen te onthullen.
 • Hoe draagt Human Design bij aan het begrijpen van mijn carrièretalenten?
  Human Design biedt inzichten in uw energetische blauwdruk, waardoor u uw inherente krachten, besluitvormingsstrategieën en potentiële carrièrepaden kunt identificeren.
 • Hoe kan deze gids me helpen bij mijn carrièrekeuzes?
  Het biedt een gedetailleerde uitsplitsing van uw talenten, favoriete werkomgevingen en carrièrepaden die resoneren met uw energietype, en begeleidt u naar vervullende carrièrekeuzes.
 • Is het guidebook geschikt voor iemand die nieuw is bij Human Design?
  Absoluut! Het guidebook is ontworpen om toegankelijk te zijn, waardoor het zowel voor beginners als voor mensen die vertrouwd zijn met Human Design waardevol is.
 • Wat kan ik verwachten in mijn guidebook?
  Het biedt inzichten in uw energetische centra, besluitvormingsproces, profielkenmerken en carrièresuggesties op basis van uw unieke Human Design-configuratie.
 • Hoe accuraat zijn de carrièresuggesties op basis van Human Design?
  Human Design biedt waardevolle inzichten die vaak diep resoneren, wat een waardevol uitgangspunt biedt voor het verkennen van geschikte carrièrepaden en talenten.
 • Kan ik mijn guidebook gebruiken voor zelfverbetering die verder gaat dan carrièrekeuzes?
  Absoluut! Het duikt ook in uw persoonlijke eigenschappen, relaties en mogelijke groeigebieden, wat bijdraagt ​​aan uw algehele zelfbewustzijn.
 • Krijg ik begeleiding over hoe deze informatie in mijn carrièrebeslissingen te integreren?
  Ja, het Guidebook bevat praktische tips over hoe u uw sterke punten kunt benutten en deze effectief kunt afstemmen op uw carrièredoelen.
 • Hoe werkt bestellen?
  Nadat u een aanvraag heeft gedaan en de betaling is voldaan, wordt jouw guidebook digitaal per e-mail verstuurd binnen 2 weken.
 • Is een guidebook aanpasbaar of afgestemd op mijn specifieke behoeften?
  Hoewel het algemene inzichten biedt, bieden we ook vervolgconsulten om specifieke vragen of zorgen die u kunt hebben over uw carrièrekeuzes en persoonlijke ontwikkeling te beantwoorden.
bottom of page